Sunnuntaina vietettiin pappan 90 vuotis synttäreitä, joten kisat jäivät tältä viikonlopulta väliin. Mutta kyllä tuo ikä on sen verran kunnioitettava, että kyllä kisat jäi tässä tapauksessa kakkoseksi :)

Illalla oltiin kuitenkin treeneissä ja tällä kertaa nappasin mukaan molemmat tytöt pitkästä aikaa. Nöpsykänkin juoksu kun on loppunut, niin sekin pääsi ekaa kertaa taas kolmeen viikkoon treeneihin.

Treenattiin alkuun kontaktiesteitä, jotka meni ihan ok molemmilla. Pitää vaan muistaa vetää loppuun asti, ettei tule semmoisia boing-boing pomppuja ja etten anne pientäkään mahdollisuutta pompata tai provosoi kontaktivirheeseen.. joita ei ole tapahtunut (*kop kop.. koputtaa puuta*). Tämän jälkeen otettiin 20 esteen agirataa. Rata oli sujuva ja muutama kompapaikka ja jännittävä kohta löytyi.. joita sitten hiottiin. Molemmat koirat toimivat radalla hyvin ja tekivät nolllasuoritukset. Mutta Nöpsykän vauhtiin en ollut tyytyväinen.. se ei vaan oikein tullut.. ehkäpä näin juoksun jälkeen ja Moonalla keinu oli hidas. Mutta keinun hitauteenkin ehkä löytyi taas yksi mahdollinen syy.. tai siis siihen, että miksi se esim. kisoissa voi olla hitaampi kuin treeneissä.. mutta siitäpä en varma ole, että onko se ratkaisu vai ei.. mutta yksi vaihtoehto eli toimin ehkäpä kisoissa eri tavoin kuin keinua yksin tai parin esteen kautta teknisesti treenatessa. Samoin kävi nyt radalla treeneissä ja keinu oli selkeästi hitaampi kuin yksitellen treenattuna. Vaikeat kohdat meni molemmilla hyvin.. vaikka toisessa ennakoivavalssi-takaakierto hässäkässä kyllä tuli himppasen kiire jo Nöpön kanssa ja vielä kiireempi Moonan kanssa... mutta hyvin ne kyllä meni ja osaa upeasti monia asioita :)

Eilen alkeiskurssilaiset harjoittelivat erilaisia puolenvaihtoja. Nöpökin pääsi vähän esiintymään ja näyttämään mallia. Lisäksi otettiin treenien jälkeen keinua molemmilla muutaman kerran sekä treenattiin keppejä.