Eli nyt on aika vihdoin laittaa viime vuosi agilityllisesti pakettiin ja kirjoittaa auki tavoitteet tälle vuodelle.

Viime vuosi sujui Moonan kanssa kolmosissa harjoitellen ja sopivaa yhteistä lankaa löytäen. Yksi suuri harppaus meille oli tädin kanssa siirtyminen ATT:lle treenailemaan. Johannan oppeja ei todellakaan unohdettu ja pikku-neidin kanssa jatkettiin siellä ja Moonalla käytiin muutama kerta myös morjenstamassa. ATT:lle siirtymisen eduista viime vuonna oli hyvin havaittavissa keinu-suorituksen eteneminen nyt kun päästiin suorittamaan aika monia eri näköisiä keinuja. VAuhtia tätiin ja ehkä kait ohjaajaankin on tullut lisää, kun treeniradat ovat pidempiä ja enemmän kisanoamisia mitä tehtiin Koirakoulun treeneissä. Näin on saatu Moonallekkin vauhtia vähän tassuihin lisää ja Moona on myös ruvennut paikoitellen irtoamaan enemmän :) Parhainta antia meidän vuodelle oli varmasit vuoden viimeiset kisat, joista vetäistiin kahdelta agiradalta tuplanolla! Siis tuplanolla agirdoilta, jonka en kuuna päivänä olisi uskonut meillä olevan mahdollista.. tässä näkee sen, että keinusuoritus todella on nopeutunut.. Se ei toimi samoin kaikilla kentillä, mutta kotikenttäetuna on nyt se, että sama keinu jolla voidaan omalla ajoilla käydä treenailemassa on kisaradoilla myös mukana.. meidän normaali-torstaitreeneissä oleva keinu ei ole kesäkeinu. NÄin vaihtelua keinusuoritukseen ja keinun laskunopeuteen ja erilaisiin keinuihin on saatu tänä vuonna paljon lisää. Moonan agi.fi-rankingsijoitus vuoden 2009 lopulla oli 94 :)

Nöpsykällä kisasimme maltillisesti ja nollia ei tällä vuodelle ropissut. Neidin vauhti ei harmillisesti riitä, joten ihanneajat ovat saavuttamattomissa, ainakin viime vuoden osalta. Toisalta meillä ei mitään kauhjaa hinkua pikku-neidin kanssa kolmosiin ole, joten omaksi iloksi harrasteluksi kisaaminen on mukavaa ja tähän sopii hyvin se kisa silloin toinen tällöin ja välilä voidaan olla yli-aikanollalla palkintopallilla tai jopa voittaa luokka :)

Tälle vuodelle tähtäimenä on Moonalle ensimmäiset SM-kisat eli niihin lähdemme nollia hakemaan sekä MM-karsintoihin tähtäämme, jos voittonollan jostain vain plakkariin saamme. TAvoite olisi että saataisiin vuoden 2010 aikana ainakin yksi nolla-voitto, jotta saataisiin tämän tai ensi vuoden karsintoihoin osallistumisoikeus. Osallistua emme halua sen takia, että meillä olisi joukkueeseen asiaa, vaan ihan kokemuksen kannalta. Olisihan se kivaa, että tätikin kerran pääsisi ko. skaboihin mukaan ;)  Samoin äiskä saisi hyvää kokemusta vähän erilaisista kisoista, vaikkapa sitä joskus tulevaa uutta koiraa varten?!?!  Samoin tarkoituksena on jatkaa jo nyt hyvälle mallille saatua keinusuorituksen parantamista ja toivoa, että saataisiin samanlaista suoritusta keinulle muiden seurojen kisoissa, mitä nyt omassa hallissa on saatu. Lisäksi myös tädin että äiskän nopeutta ja erinäisiä vaikeita paikkoja yritetään hioa parempaan kuntoon :)

NÖpsykän kanssa lähdetään metsästämään yhtä puhdasta nollaa kakkosista.

Summa summarum: eritoten tarkoituksena on pitää vuonna 2010 radoilla hauskaa sekä saada alle mahdollisimman nappisuorituksia :)