Viime sunnuntaina Nöpsykän treenit meni hienosti. Otettiin veikampaa rataa, joka meni ihan ok.. mitä nyt tuli taas kerran vaan todettua, että Nöpö ei irtoa, se kun haluaa pysyä lähellä mammaa.. mammahan voi muuten vaikka kadota?!?! ;)  Kokeiltiin lopuksi myös yhtä vaikeaa pätkää edellisen päivän Tampereen kisoista ja Nöpön kanssa tämä kohta meni siitä vaan.. ei siis mitään ongelmaa.

Maanantaina vieteltiin lomaa ja Moona ei ollut treeneissä ATTllä.

Torstaina kävin nopeasti ottamassa Moonalla kepit ja keinun hallilla, jotta saatiin taas joku tuntuma näihin esteisiin. Sekä tein muutaman ennakoivan valssin ja takaakierron. Ihan lyhkäiset, puhtaasti tekniikkatreenit. Nopea ja motivoiva treeni.. ei junnaamista.

Tänään oli sitten vuorossa kääpiöpinsereiden rotumestaruus Hyvinkäällä.

Ekana vuorossa NÖpön mini2sten agirata. Rata oli ihan kivan tuntuinen. Nöpsykkä suorittikin radan ihan ok, mitä nyt varmistelua hypyissä löytyi ja yhden hypyn ohjasin vähän liian ennokoivasti ja NÖpsykkä tuli ohi. Tulos 5vp ja yliaikaa.

Moonan mini3sten agirata näytti myös ihan ok:lta, mutta kompakohtia selkeästi löytyi eli rata näyttää suht helpolta, mutta kun tarkemmin katselee niin ei se ihan sitä ole. No, tämä rata meni tosi kivasti.. paitsi keinu oli hidas ja yhdelle takaakierrolle ohjasin huolimattomasti, joten Monskula hyppäs ko. hypyn suoraan yli.. ilman kiertoa. Tästä siis hyl. Lopun takaaleikkaus toimi hyvin.

Sitten oli mestaruusradan vuoro, joka oli tällä kertaa hyppyrata. Nöpö suoriutui radasta 5vp ja yliaikaa.. ohjasin yhden taakierron huolimattomasti ja tuli siitä ohi, mutta vauhtia oli nyt enempi ja rata sujuvampi sekä panostin ohjaukseen.. tuota yhtä hyppyä lukuunottamatta.

Samoin Moonan mest.rata meni tosi kivasti ja nyt todella juoksin, ohjasin ja mentiin tosi rajoilla. Tulos tästä 0vp ja aikakin jotain -6.xx. Tämä rata rupesi olemaan sellaista menoa jota toivon joka radalle.. luotan, en yhtään epäröi, vaan kaikki peliin, luotan koiraan ja luotan omaan työhöni. Näin homma toimii ja tulosta voi syntyä.

Lopputuloksissa Moona sai hylyn, koska eka rata oli hyl.. muuten olisikin ehkä voinut mestaruuksissa jopa sijoittua. Nöpö oli 7:s lopputuloksissa.