Viime viikon torstaina Rauno oli pois ja tehtiin Marjan rataa. Rata oli mukavan haastava ja taas tuli montaa asiaa mietittyä ja kokeiltua ja ihmeteltyä. Katselin toisella kentällä myös keinua ja mietiskeltiin erinäisiä asioita.

Sunnuntaina Nöpsykkä veteli treeneissä kivasti.. se osaa kyllä kaikkea kivasti ja kulkikin tosi kivasti ;)

Tiistaina oltiin epiksissä molempien tyttöjen kanssa. Avoimen rata oli vaihteeksi normaalia vaikeampi, mutta sehän sen parempi,e ttä harjoituskiosistakin löytyy haastetta. Moona meni aluksi ja suoriutui radasta aivan mahtavasti.. keinua lukuunottamatta, joka oli älyttömän hidas. Mutta siis ongelmakohdat suoritettiin sen enempää ihmettelemättä ja vauhtia oli mukavasti. Nöpsykkä suoriutui myös ok, mutta vähän oli kysyttävää ja keinulta lähettiin liian aikaisin. Mutta mukavaa oli kisailla ja pitkästä aikaa oli molemmat koirat samalla radalla. Sekosinkin alkuradassa, johon olin suunnitellut molemmille omanlaisensa alut, mutta niin vain tein Nöpön kanssa melkein samoin kuin Moonan kanssa tai voisi sanoa, että se oli yhdistetty versio Moonan jo suorittamista ja jostain takaraivosta osittain Nöpön suunnitelmasta osaa. No, mutta sujui se noinkin ;D

Tän viikon torstaina ei oltu Monskulan kanssa treeneissä, kun mamma oli työreissulla Espoossa ja ei ehtinyt treeneiksi kotiin.

Huomenna on vuorossa vierailevan kouluttajan koulutus :)