Sunnuntaina Nöpsykkä oli Koirakoulun agitreeneissä mukana ja otettiin sen kanssa radat rimat alhaalla.. vauhtiratoina ja ohjauksellisena oppina. Meni ihan ok, mutta jotenkin Nöpsykkä oli kyllä omissa maailmoissaan. Keppien kanssa oli ongelmaa.

Tiistaina otin sen myös jatkoryhmän treeniin mukaan ja sen jälkeen otettiin keppejä, jotka menivät hienosti :)

Tänään Monskula ja Nöpsykkä pääsivät mukaan ATT:n epävirallisiin. Moona pääsi radalla ja ennen Moonan rataa otin Nöpsykällä vähän myös ulkona esteitä. Nöpsykkä meni ulkona tosi hienosti ja oli innoissaan.. hypytkin näyttivät sujuvan, kun muutamaa koitin.

Moonan avoimen rata oli mukavan oloinen. Tuomarina toimi Jaana Mero. Moona menikin radan ihan ok. Lähdössä se yritti alkuun haistella eli ei keskittynyt lähtöön.. tämä on meidän ongelma välillä eli se rupeaa haistelemaan yms. eli ei haluisi sinne jäädä, mutta ei singahda radallekkaan. Sitten kun jää ja sen saa keskittymään on yleisimmin tosi upeasti.. tänään taisi lähteä radalle, kun pääsin lähtöpaikalleni ja nostin käden ylös.. käsky ei ollut vielä tainnut kuulua, joten taisi olla tädillä vähän kiire. Rata meni puhtaasti. A:lla loikkasi ylösmenossa todella korkealle Moona-maisella tavallaan. Kepit oli suhteellisen hitaat, joten täytyisi niitä taas vahvistella namikepolla. Keinu oli selkeästi taas himpun parempi mitä kisoissa, mutta nyt oli taas otettu ulkona keinua ennen rataa. Joten nyt täytyy selvitellä ja katsella, että johtuuko tuo siitä että keinu oli siis nyt tänään ja Hakunilassa otettu lämppäriesteenä.. yleisestihän sitä ei ole missään lämppärinä. Tai sitten asiaa on auttanut se, että olen todella keskittynyt keinuun rataantutustuessa ja tehnyt sen radalla just niin kuin tekisin treeneissä. Enenn kisoissa olen tainnut tehdä sen eri tavoin, koska on olevinaan ollut niin kiire. No, ehkäpä Salon kisoissa nähdään miltä homma näyttäää siellä.

Tänään rata oli puhdas ja sijoitus lopulta jaettu 3-sija.

Alla rata: