Eipä ole kauhjasti taas tullut blogia päiviteltyä. No, mitään kovin tähdellistä ei ole tapahtunut. Treenailtu ollaan MOonan kanssa maanantaisin ja Nöpöllä sunnuntaisin. Paitsi viime Su jäi Nöpöltä väliin, kun hän kolautti taas lauantaina kyntensä johonkin, joten ei ollut sitten oikein treenikunnossa. Maanantaina vedettiin Moonan kanssa treeneissä kestävyysagilityt, kun juostiin aluksi eka rata pari kertaa ja sitten vielä toka rata 5 kertaa. Päivän aiheena oli takaakierrot, joita nyt on hirveästi ruvettu käyttämään kolmostenkisoissa ja MM-kisoissa myö oli tosi paljon. No, meillä ne yleensä toimii.. paitsi sitten jos hyppy on vähänkin sivuttain.. saan olla tarkkana, ettei täti livahda edestäni, kun ja jos liikun vähän liikaa sivulle tai estettä kohden. Maanataiset radat meni ihan ok:sti.

Parin viikon päästä Moonan pitäisi vaihtaa treeniryhmää.. joten katsellaan miltä treenit sen jälkeen vaikuttavat. Uskon että tämä vaihto on meille hyväksi ja saamme enemmän irti treeneistä. Ei sen puoleen, että maanantain treenit huonoja olisivat olleet. Mutta vaihtelu virkistää ja eri kouluttajilta löytyy aina erilaista annettavaa.

Syksykin on sitten oikein urakalla alkanut ja nyt vietetään sitä aikaa, josta ei pidä meidän perheessä kukaan. Ei siis minä eikä koirat. Sataa, tulee, viluttaa.. on märkää ja kuraista ja viimaista. Jospa muuttaisimme etelään?!?!

Tässä tytteleiden video kesältä.. pieni pala usvatusta kännykkäkamerasta: