Monskula meni ja voitti sitten kääpiöpinsereiden "Vuoden agilitytulokas 2008" -kilpailun. Wautsi wau meidän tädille! :)

Tällä viikolla myös Nöpön tulokset kuvista tulivat kennelliitosta ja virallisesti lonkat siis A/A ja kyynäret 0/0.

Eilen olin vielä puolikuntoisena treeneissä, mutta pakkohan sitä oli mennä.. kun ei puoleentoista viikkoon ole tehnyt yhtään mitään.. nyt rupeaa loppumaan jo 'hermot'.. pakko päästä liikkumaan ja agiin ja koirien kanssa lempiharrastukseen.

Molemmat koirat pääsivät mukaan. Nöpökin siis kokeeksi katsomaan, miltä näyttää. No, hyvältähän se näytti ;)

Alkuun mentiin 17 esteen rata Moonalla, joka meni puhtaasti ja kovaa.. mun ohjaus oli vähän roiskaisemista kuulemma, muta otinkin alunperin tarkoitukseksi ohjata mahdollisimman nopeasti, kovaa ja korkealta ;) eli riskirajoilla mentiin. No, se kostautui sitten yhdellä lyhyellä välillä, jossa en meinannut millään saada käännöstä liian tiukaksi, vaan aina valahti ko. esteen taakse. No, kunnon haltuunotolla esteenpäällä ja siinä se sitten lopulta oli.. avot.

Nöpsykällä otin alkuun yksittäisiä esteitä ja katselin miltä meno näyttää. No, hyvältähän se näytti. Ei kun radalle ja puhdas rata. Meno nyt ei vielä ollut urku-auki-menoa, mutta parempi lähteä liikkelle vähän varovaisemmin ja hypyissä oli näin tauon jälkeen vähän liikaa ilmaa. Toisaalta se on vähän tuon Nöpön hyppytyyli... että mieluummin korkeammalta, kuin että tiputellaan. Toisaalta se on sen verta pieni, että useimmiten siihen sitten jo sattuukin jos ja kun se on riman tiputtanut, joten empä yhtään pane pahakseni että se varmistaa ne ylipääsyt ihan omatoimisesti, mutta vähän taloudellisempaa tuo saisi välillä olla ;) Mutta kuitenkin homma siis lähti hyvin käyntiin. Nyt vähän kohennellaan taas kuntoa.. kun se ei vielä tuon Nöpön leikkaus-sairasloman ja mun oman sairasloman jälkeen ole oikein päässyt vielä kunnolla palautumaan, joten ei kun lenkitystä ja leikitystä :)

Kunhan saisi tässä vielä itsensä siihen kuntoon, että pystyisi kävelemään puolen tunnin lenkin ilman hengästymistä/hiostumista tai juoksemaan yhden agiradan ilman että happiloppuu.. eli mamma ei taida vielä ihan kunnossa olla.. koirat kyllä jaksaa ;) Eilen jätettiin tuo treeni yhteen rataan molemmilla, jotta mamma ehkä tulisi joskus sitten vielä myös kuntoon ;)