Hyvää Ystävänpäivää kaikille Rakkaille kamuille, ystäville, karvakorville, serkuille, sukulaisille, tuttaville, treenikamuille, kisakamuille.. unohtuikohan joku?!?! Silmänisku

Tänään oli vuorossa ATT:n kisat. Hallissa oli mukavan 'lämmintä', kun ulkona oli klo 10:nen aikaan -7 astetta ja hallissa +3, kun ATT-areena testaili hallin lämmittämis mahdollisuuksia. Tuomaroimassa mini3:sten radoilla oli Harri Huittinen.. uusi tuttavuus meille, jonka radat näyttivät suht kimuranteilta.

Moonalla oli ensimmäisenä vuorossa hyppyrata. Rata näytti sanotaanko mielenkiintoiselta ja monta mielenkiintoista kohtaa tosiaan löytyi. Taas tuli huomattua myös se, että rata näyttää kentän laidalta erilaiselta kuin sitten kun sinne menee tutustumaan.. kaikkia linjoja kun ei oikein sieltä ulkopuolelta näe. Molemmissa radoissa kävi myös niin, että kentänlaidalta tehty suunnitelma meni joltain osin uusiksi kun menin rataantustumaan.

Hyppyrata koostui nimensämukaisesti tällä kertaa hypyistä ja olihan siellä sitten myös 3 putkea, kepit ja pituus. Valssata sai, takaakierrättää sai ja juosta sai. Joten kuulosti Moonan ja mun radalta, jos vain hommat menee nappiin. No, ne meni suht nappiin.. mutta yhdessä välistävetopaikassa jäi mun veto liian lyhkäseksi ja täten heitin Moonan väärältä puolelta estettä hyppyyn. JOten tästä hyl. Mutta muuten rata meni mukavasti ja niin lähellä sitten oltiin ensimmäistä nollaamme (aika kun kuulemma olisi ollut -2,71 tuolla virheellä höystettynä).

Molemmilla radoilla kävi muuten myös niin, että ratasuunnitelma meni uusiksi.. ekalla radalla tein uuden suunnitelman radalla.. tämä mahdollisuus oli rataantutustuessa jo käynyt kyllä mielessä, mutta oli vaihtoehtona sen verran hutera etten siihen luottanut ja en sitä siinä edes kokeillut.. mutta tein sen sitten radalla kun tuo hylky oli plakkarissa niin aattelin kokeilla ja vedettiin ko. kohta hienosti ja loppurata vähän hurmiossa. Toisella radalla tein muutoksen ratasuunnitelmaan rataantutustumisen jälkeen.. kun näin muiden suorituksia.. alkuperäinen suunnitelma kun olisi herkästi voinut johtaa taas koiran väärältä puolelta estettä hyppäämiseen tai aivan liian isoon kaarrokseen, joten muutin sitten lennosta suunnitelmaa.. ilman harjoitusta.. se kyllä vähän hirvitti.. mutta improvisoida täytyy ja tässä oli kerrankin hyötyä siitä, että tätä olen myös treeneissä tehnyt.. onneksi!

Toka rata oli myös hirveän saman tyylinen kuin eka eli oli kierrätystä ja takaakiertoa tällä kertaa kuitenkin agiradalla. Keinua ei radalla ollut.. kuten ei päivän viimeisessäkään agistartissa, johon Moona ei osallistunut. Rata meni Moonalta just eikä melkein nappiin.. mamma vaan oli sen 'sadassa' valssissa myöhässä ja hidastamassa, onneksi täti ei vetänyt herneitä nenään ja ei ne onneksi videolta näytä ihan niin pahoilta kuin ne musta tuntui kun tilanteissa olin. Lopputulos oli 0 vp ja aika +0,89 eli ensimmäinen nollamme kolmosista tuli just eikä melkeen Silmänisku

Päivään olin ihan sikatyytyväinen! Oli hilkulla.. yhdestä rintamasuunnan siirrosta kiinni ettei tullut tuplanollaa. Moona toimi aivan sairaanhyvin ja mammakin tällä kertaa todella yritti ja vei loppuunasti, mutta antoi kuitenkin tilaa. Moona myös tuntui tosi innostuneelta ja kuunteli kakki käskyt loppuun. Kepit meni molemmilla radoilla hyvin ja loppusuoralla irrottiin. Vauhtia oli mukavasti.

Tässä radat videolla: