Eilen oltiin vapaavuoroilemasssa piitkästä pitkästä aikaa. Ajettelin, että Monskulalle tekee hyvää kerrata taas ihan vain yksittäisiä esteitä ja muutamia juttuja parilla hyppyesteellä sekä Nöpölle juoksun jälkeen myös kertaus on paikallaan ennen sunnuntain treenejä.

Aloitin treenin Moonalla. Otettiin keinua, keppejä, rengasta ja pussia sekä hyppyjä, joilla otettiin erilaisia koukeroita: kierrätyksiä, takaakiertoa, välistävetoa ja joitain muita hässäköitä. Hyvin Monsula toimi ja intoa oli taas vaikka kuinka paljon. Vähän tuntui, että välillä oli tytteli hallitsematon, kun mä palkkaan tuolla lelulla ja hallissa oli samaan aikaan muita kääpiöpinsereitä treenaamassa agilityä eri kohdissa.. joten jos joku laittoi namia omaan kuppiinsa esteen toiseen päähän olisi Moona ollut heti valmis syöksymään syömään namit pois kepuista.. kun hän ei kerta saa mitään hyvää!!! ;) No, muutaman kerran se pääsi yllättämään.. sorry kaverit.. ei ollut homma oikein hanskassa. Tädillä tais tosiaan olla vähän nälkä! :D Muutenkin oli välillä vähän vallatonta menoa ja tytteli ei pysynyt housuissaan.. esim. kun Riikka yritti pitää sitä sylissä, kun mä katselin muutamia kuvioita.. ei tytteli ois millään malttanut olla sylissä. No, eipä valiteta.. hyvä juttu.. tädistä on ruvennut löytymään tuota virtaa nykyään tosiaan huomattavasti enempi. Lelupalkkaus näyttäis hyvältä! Ainoa huono homma on se, että kun sai joidenkin kupeista namit syötyä.. ei lelu hirveästi taas vähän kiinnostanut.. houkuttelun jälkeen senkin kimppuun taas hyökättiin, mutta kyllä ne makupalakipot kovin senkin jälkeen vetivät puoleensa.

Lisäksi ajattelin treenatessa juuri makupalojen takia treenata Moonalla ekana, kun sitten taas Nöpö saa makupaloja palkaksi. Joten jos treenaan sillä ekana.. haisee mun kädit nameilta ja vois olla ettei se lelu ois Moonasta niin kiinnostava. Mutta pakko sen on siihen tottua, koska sitten kun molemmat tytöt kisaa.. niin hajut on käsissä ja pysyy, kun Nöpöä kuitenkin nameilla palkataan.

Monskulan jälkeen oli sitten Nöpsykän vuoro. Otettiin myös samoja eli keinua.. meni ok, kepit meni heti ekasta kerrasta lähtien ok.. ilman lankoja, pussia, rengasta, hyppyjä sekä puomia. Kontaktit oli hyvällä mallilla, tuntui että se tuli tosi hyvin alasasti ;) Vauhtia ei kauhajsti ollut ja harmikseni huomasin, että tytteli näin taun jälkeen myös keräsi hypyillä :( Kepeillä vaikeammasta kulmasta täytyy olla tarkkana, että lähettää sen kuitenkin suorana sinne sisään.. koska muuten tulee helpolla läpi sekä jos teen jotain sivuliikkeitä voi lopettaa kesken eli ei ole vielä täysin häiriöaltis, vaikka muuten pujottelee niitä hyvin. Noihin häiriöihin täytyisi vapaavuorolla kiinnittää huomiota.. että siitä tulis täysin itsenäinen.. riippumatta missä mä olen ja vaikka heittäisin kärrynpyöriä vieressä :)

Treenien jälkeen oli vuorossa mattotalkoot. Laitettiin hallin lattialle uusia maatoja ja siitä tulikin taas entistäkin pehmeämpi ja hienon värinen :)