Torstain treeneissä käytiin katsomassa, että Moona toimii just niin kuin mä ohjaan. Mamma sitä vastoin voisi ohjata vähän paremmin.. sekä uskoa ja luottaa koiraan ja jättää se tekemään ne työt. Sekä ohjata se koira sinne oikealle seuraavalle esteelle, eikä kompaesteelle ja sitten ihmetellä, että kui se nyt tonne meni?!?!

Moona aina ollut mulla näpeissä, mutta eipä ole enää. Mutta toisaalta tämä on musta meille ihan oikea suunta, kunhan vaan löydetään sen oikean  keskitien Nyt tietty mamma vois sitten pitää sitä ohjausta vähän tiukempana silloin kun tarvii, eikä vaan roiski sitä koiraa johonkin.

Radan vimppa este oli hyvä esimerkki.. käänös sille ois tarvinnut olla suhteellisen tiukka.. siis ois tarvinnut. Mutta koska 'lähimailla' ei ollut yhtään estettä, niin mamma päätti vaan rallatella menemään.. eihän ko. kohdassa vointu olla mitään mikä epäonnistuu, eihän?!?! Koirahan tietty bongas sieltä kauempaa hypyn jonne irtos TODELLA hyvin.

Radan perusteella olin kyllä todella tyytyväinen Tädin irtoamiseen! ♥ Siellä oli muutama kohta, joissa sitä irtoamista tarvittiin. Alkuun valitsin erilaisen vaihtoehdon, mutta coutsin avustamana vaihdettiin vähän ohjausta ja kyllähän se Moona irtos, joka ikiseen paikkaan.. vaikken itse siihen ihan uskonutkaan.

Nyt kun se on ruvennut irtoamaan täytyis mun vaan uskaltaa ja antaa sen sitä käyttää ja antaa tehdä työt. Mutta sitten taas tietyissä paikoissa muistaa, että se nyt todellakin jo irtoaa eli muistaa ottaa se kiinni myös!

Vaatii kyllä ohjaajan uudelleen orientoitumista, jotta opin toimimaan oikealla tavalla oikeissa kohtii. Eli löydän kohdat joissa voin luottaa, että se irtoaa ja uskallan jättää sen tekemään hommat sekä sitten taas löydän ne kohdat joissa se voi bongata ne hörhöesteet ja ottaa se tällöin sitten tiukempaan ohjaukseen.

Koirassa on havaittu erinäisiä.. hyviä.. muutoksia tässä viimeisten kuukausien aikana. Ohjaajassa ei niinkään. Joten nyt täytyy sitten taas löytää se uusi yhteinen sävel, jotta saadaan homma toimimaan sopivassa sutheessa.

Perjantaina kävin kouluttelemassa vähän muutamaa kaveria, jotka halus tulla kokeilemaan lajia sekä muutama tuttu oli myös kokeilemassa ATTn esteitä ja kenttää. Sitä ennen otettiin Moonan kanssa vähän toistoja muutamassa jutussa, joita tässä on vastaan viime viikkoina tullut. Noiden treenausta täytyy jatkaa sekä muutama muukin juttu on vielä odottamassa, että päästään hallille kaksistaan

Alla vielä viime lauantain Moonan hyppyrata (laatu on huono :/ ):