Tänään ratkottiin Hyvinkäällä kääpiöpinserien agi-SM:it.

Mukaan oli ilmoittautunut liuta kääpiöpinsereitä ja tietty mekin tyttöjen kanssa lähdettiin kokeilemaan taitoamme ja onneamme.

Ekana oli vuorossa 2.luokan rata, johon osallistuin ekaa kertaa nyt molempien tyttöjen kanssa. Rata oli aika kivan oloinen.. ainoa ongelmakohta näytti olevan A:n alla ollut putki sekä kepit näytti olevan pienessä lievässä pimeässä.

Nöpsykkä lähti luokan ensimmäisenä, kun oli luokkasiirron saanut kisoihin ilmoittautumisen jälkeen ja Moona oli sitten viimeisenä.. kisaajia kun luokassa oli 8 kpl. Nöpsykkä suoriutui ekasta kakkosluokan radasta mallikkaasti.. mitänyt keinu olisi voinut olla nopeampi sekä muutama mutka meni pitkäksi sekä A:ta putken jälkeen kiertäessä tulin suoraan Nöpön eteen, joten vauhti tyssäsä siinä vaiheessa. Muuten rata oli hyvää Nöpsykkää ja esim. kepit oli tosi hienot :) Tuloksena 0vp, mutta harmillisesti +7,22 yliaikaa. Nöpsykkä eteni musta ihan ok, mutta tietty noihin muutamaan kaarteeseen, keinuun ja mun A:n jäkeiseen sähläykseen meni aikaa.. sitä en tiedä kuinka paljon, mutta kyllä Nöpsykkä saa kakkosten radalla mennä just nappiiin, että saadaan se nollatulos myös ajallisesti. Muuten Nöpsykkä tuntuu tasaisen varmalta.

Sitten oli Monskulan vuoro, joka suoriutui radast myös mallikkaasti. Keinu oli Moonaksi todella hyvä :) Putki-A -kohdassa ajattelin, etten tee samaa virhettä kuin Nöpsykällä etten ehdi putken toiseen päähän kiertäen A ottamaan vastaan.. Moonallakin kun on vauhtia kuitenkin vielä enempi.. joten odotin sen lukinnenn putken ja hilpasin muutaman askeleen, joten sehän hilpas sitten A:lle! No, tietty se A-veti enempi kun sieltä vois vaikka saada nameja, joten tuloksena hyl. Mutta loppu rata meni kuitenkin myös tosi hyvin.. kepit oli perfect.. ei tietoakaan mistään ongelmista. Puomille ei ekalla kerralla menty, mutta en tiedä johtuiko keinusta vai siitä että tuomari nojaili puomin ylösnousun päällä selvästi unohtaneena, että me vielä tullaan sinne. No, tietty oltiin jo hyllytetty, joten ei sen niin väliä, että jouduttiin tekemään lisäkoukero, jotta sinne sitten päästiin kun tuomari havahtui.. mutta harmitti kun nyt ei tiedä että mistä johtuu. Keinun jälkeisen puomen varomistakin kun on aina välillä ollut.

Sitten oli vuorossa mestaruusrata. Mestaruushan siis kokonaisuudessaan ratkaistiin tuon virallisen kisan, joka oli joka luokalle omansa 1, 2, 3 -luokka.. että mestaruusradan yhteen laskettujen pisteiden perusteella. Mestaruusrata oli kaikille sama.

Mestaruusrata oli selkeästi syheröisempi ja monimutkaisempi. Aluksi meni Nöpsykkä jonka rata oli aika katastrofaalinen.. kepit ja keinu meni ihan ok.. mutta useasta esteestä mentiin ohi ja A:llekkaan ei menty mennä kummallakaan kerralla.. joten en tiedä lässähtikö oma ohjaukseni ja sen huomasin, että mun tarttee ohajata sitä läheltä.. jos vähänkin jätän Nöpsykän yksin suorittamaan on se aika epävarma. Mutta hauskaa sillä näytti kuitenkin olevan. Edellisellä radalla hyppäsi viimeisen esteen tosi kaukaan ja kolautti takajalat siihen.. *klonk*.. tällä radalla selvästi vähän paikoitellen keräs, joten en tiedä johtuiko tosta tai mistä :(

Sitten meni Monskula joka teki finaaliradalla hyvää työtä.. kepeiltä tuli 5vp, kun tuli ulos.. mutta toisella kerralla meni ne taas hyvin. A:lla kökkis alastulossa ja selkeästi kokeili, että tullakko vetämällä vai pysäytyskontaktilla, joten teki molemmat.. eikä lähtenyt ekasta vapautuksesta. Muuten radassa oli vauhtia. Niin ja meinasi unohtua, että tällä radalla meinas tehdä lentokeinun, mutta oikea-aikaisella käskytyksellä siitä tulikin sitten oikein-superhyvä keinu.. tais olla Moonan kisauran nopein virhepisteittä suoritettu keinu, noitakin selkeästi on oppinut katsomaan.. että mitä se siellä keinulla touhuaa ja reagoimaan niihin ajoissa ;)

Kokonaisuutena päivä oli antoisa ja molempien työskentelyyn olin tyytyväinen. Nöpsykän eka rata oli hyvä ja Moonalla voi sanoa että molemmat.

Miia ja Daisy voitti mestaruuden.. jee, Hyvä Miia ja Daisy!
Sekä Silja ja Pikku oli toisia ja Karoliina sekä Risto kolmansia! Onnea!!!

Heh, kaikkea noi kääpiöpinserit keksii.. tuuulettelen tässä samalla makuuhuonetta ja laitoin tuuletusluukun siellä auki sekä makuuhuoneen oven kiinni. No, äsken ihmettelin että mikä täällä läpättää ja kävin katsomassa, niin Moona oli juomassa suihkukaapin lattialta vettä.. kun just kävin suihkussa ja vesikeppu on tuolla suljetun makuuhuoneen oven takana ;)